Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
U bent hier: Home Programma Tineke Schouten (herhaling)

Tineke Schouten (herhaling)

T-Splitsing

Keuzes maken, we doen het iedere dag. Kleine nietszeggende beslissingen over welke kleur sokken te dragen tot belangrijke levensveranderende keuzes om je baan op te zeggen en met heel je hebben en houwen te vertrekken naar het buitenland. Het maken van de ene keuze sluit zo vaak andere interessante richtingen uit.

In Tineke’s theatershow kijkt ze nog eens goed naar haar eigen keuzes die ze in de loop van haar leven heeft gemaakt. Wat zou er gebeurd zijn als zij een heel andere afslag op de T-splitsing genomen had? Bijvoorbeeld als haar vader in Tilburg zijn supermarkt was begonnen. Of haar man zijn vastgoedplan van Portugal had doorgezet. Was ze dan nu nog steeds makelaar in Portugal of had ze in Tilburg de majorette opgefleurd?

T-Splitsing is meer dan ooit een persoonlijke show. Maar uiteraard komen ook de nodige typetjes voorbij, zoals de vriendin van Mark Rutte en uiteraard Bep Lachebek.

Voor vanavond is de keuze op de T-splitsing dan ook makkelijk gemaakt en neem je 'afslag theater'.

"T-splitsing misschien wel beste show Tineke Schouten"
AD ★★★★★

"Schouten weet wat werkt, ook in kostumering, de organisatie van snelverkledingen en het functioneren van de band. Uniek in haar genre"
Dagblad van het Noorden ★★★★★

Rabobank De Gelderlander Kab
Reed Business DOC Opleiding & training IG&D SDC Group TJ