Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
U bent hier: Home Programma LuckyTV op reis - Lucky Live!

LuckyTV op reis - Lucky Live!

Een televisieavond met Sander van de Pavert

LuckyTV beklimt de bühne! Lucky-maker Sander van de Pavert komt naar Doetinchem voor een onvergetelijke televisieavond in ons theater!

LuckyTV presenteert een hilarische en messcherpe theatershow: Lucky Live. Een zinderende excursie door het Hollandse medialandschap onder leiding van televisiegids Sander van de Pavert.

Al tien jaar lang vat LuckyTV de televisiedag samen na De Wereld Draait Door. Van de onweerstaanbare Haagse koning Willy tot het journalistieke onbenul in Werken bij de NOS: geraffineerd verknipt Van de Pavert het nieuws tot een nieuwe werkelijkheid. Met medische precisie haalt hij onze politici de woorden uit de mond of duikt hij vuistdiep in de jungle van Freek Vonk.

Zijn dagelijkse filmpjes mogen kort van duur zijn, maar voor Van de Pavert gaat aan elke Lucky een uitzinnig avontuur vooraf. Zijn dwalingen door de beeldenbrij leidden tot bizarre ontdekkingen, groteske experimenten, en een schat aan ongebruikt materiaal. In Lucky Live maakt Van de Pavert het publiek deelgenoot van die magie en geeft hij een exclusief kijkje in de keuken van LuckyTV.

Met de vingers aan de knoppen en op vertrouwde wijze neemt de man achter LuckyTV ons mee naar de onwaarschijnlijke wereld achter ons beeldscherm, in een televisieavond waar je niet voor thuis blijft.

‘Lucky Live. De Televisieavond waar je niet voor thuis blijft’

Website: LuckyTV.nl

Rabobank De Gelderlander Kab
Reed Business DOC Opleiding & training IG&D SDC Group TJ