Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
U bent hier: Home Programma De Marathon

De Marathon

You'll never walk alone

Een ontroerende musical met o.a. John Buijsman, Kees Boot en Jelka van Houten. Vol humor over vriendschap, liefde en de sores van vier underdogs met het hart, maar vooral de tong, op de juiste plek.

De filmhit De Marathon veroverde reeds vele harten en is vertaald naar een musical die de must-see van het seizoen wordt genoemd. Herkenbaar, tragikomisch en oer-Hollands. Voor en door gewone mensen.

Gerard, Nico, Kees en Leo – vier Rotterdamse garagemonteurs – sleten tot voor kort hun dagen met moorkoppen, bier en klaverjassen. Als Gerards garage failliet dreigt te gaan, komen de mannen op het lumineuze idee om gesponsord de marathon te lopen. 42 kilometer voor de heren met een conditie van nul en een instelling van likmevestje… Gaat dat lukken? De mannen gaan in ieder geval bloedserieus in training onder leiding van hun collega Yusuf, oud-marathonloper, om de garage van hun vriend te redden. Onderweg blijkt er meer op het spel te staan dan het halen van de finish.


De pers over De Marathon:

"Alles klopt in deze musical. De Marathon haalt de finish glansrijk."
De Telegraaf ★★★★★

"De Marathon: geslaagde musical vol Rotterdamse humor"
Het Parool ★★★★

"De Marathon levert je een paar hilarische uurtjes op, maar tegelijkertijd een ontroerend verhaal wat op de première naast lachsalvo’s voor natte ogen zorgt."
Metro ★★★★


Naar het idee van Martin van Waardenberg en Gerard Meuldijk, doorspekt met nieuwe liedjes van Thomas Acda en in de hoofdrollen o.a. John Buijsman, Kees Boot en Jelka van Houten. De regie is in handen van Job Gosschalk, bekend van JEUK, ’t Schaep met de 5 Pooten en De Zevende Hemel.

Rabobank De Gelderlander Kab
Reed Business DOC Opleiding & training IG&D SDC Group TJ