Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
U bent hier: Home Informatie Zwarte markt

Zwarte markt

Om zeker te zijn van echte kaarten bestelt u uw tickets altijd bij Schouwburg Amphion zelf of bij één van onze partners. Zo bent u er ook altijd van verzekerd dat u wordt geinformeerd als er wijzigingen zijn.

Bestel rechtstreeks bij Amphion

Kaarten bestelt u via deze website, telefonisch of aan de kassa in de schouwburg. Bij sommige voorstellingen kunt u ook kaarten bestellen via de Nationale Theaterkassa of Eventim. Bij verhuringen bestelt u soms bij de organisatie die de zaal huurt.

Koop uw tickets nooit via derden!

Zeker niet op marktplaats of vage websites die opgezet zijn door particuliere malafide handelaren. Als u andere bedragen ziet staan dan op onze website dan gaat het om illegale verkoop en koopt u dus ongeldige entreebewijzen. Oplichters kopen op een valse naam en/of vals emailadres een entreekaart van Schouwburg Amphion t.w.v. bijvoorbeeld € 27,50. ​Die verkopen zij voor minimaal € 49,00 en daar zetten ze ook nog eens € 15,00 servicekosten boven op. De meeste ticketbureau's sturen u de tickets niet eens op!

Waarom zijn officiële tickets zo belangrijk?

  • Met op de 'zwarte markt' (secondary ticketing websites) gekochte kaarten zal Schouwburg Amphion u helaas de toegang tot het theater moeten ontzeggen en staat u dus met lege handen op de avond van de voorstelling. Het is een lastige, tijdrovende klus om uw geld terug te krijgen. Als het u al lukt.
  • U betaalt altijd meer cq. teveel.
  • Als u de kaarten niet bij ons koopt, kunnen wij u nooit bereiken indien nodig. Het komt weleens voor dat uw voorstelling wordt verplaatst of gecanceld, hier wilt u graag van op de hoogte worden gesteld.
  • In het ergste geval wordt u opgelicht en worden kaarten dubbel verkocht of u krijgt na betaling niets thuisgestuurd.

Bel ons bij twijfel (0314 - 376 000) of kijk voor meer informatie op www.weetwaarjekoopt.nl.

Koop hier nooit uw kaarten

Toptickets.nl, tickettribune.nl; protickets.nl, budgetticket.nl, onlineticketshop.nl, worldticketshop.nl, ticketstudio.nl, dinotickets.nl, tickets4u.nl, tickets123.nl, QQtickets.nl, ticketunlimited.nl, ticketforsale.nl, tickets2buy.nl, ticketshier.nl, pepetickets.nl, getmein.nl, 4alltickets.nl, tickets4events.nl, easytickets.eu, gogotickets.nl, rang1tickets.nl, deticketservice.nl, aatickets.nl, seatwave.nl, getmein.nl, viagogo.nl, 24hourtickets.nl, kaartverkoop.nl, euroteam.net, ltaticketservice.nl, stadiontickets.nl, besteltickets.com, concertkaartjesonline.nl, ticketsmarkt.nl, ticketparadijs.nl, ticketnet.biz, ticketdirect.nl, ticketstop.nl, ticketsnederland.nl, protickets.nl, giggotickets.nl, www.tixtrader.nl, ticketloket, 4alltickets.nl, ticketstudio.nl , sterrentickets.nl, ticketshoponline.nl, ticketfast.nl, ticketsnodig.eu, qq-tickets.nl

Rabobank De Gelderlander Kab
Reed Business DOC Opleiding & training IG&D SDC Group TJ