Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
U bent hier: Home Informatie Zaalplattegronden

Zaalplattegronden

Zaalplattegrond Rabobank Zaal

Om te zien hoe onze grote zaal eruit ziet, bekijkt u de plattegrond van de Rabobank Zaal.

Toelichting:
Alle plaatsen zijn Rang 1, behalve de 'Iets Beperkt' en de 'Beperkt Zicht'-plaatsen en bij sommige voorstellingen sommige plaatsen op het tweede balkon. Ook al ziet u op de plattegrond een kortingspercentage staan, Amphion heeft het recht om hier vanaf te wijken. Ook gaan deze stoelen pas in de verkoop als de eerste rangs plaatsen verkocht zijn.

  • Rij 19 is de rolstoelrij (alleen telefonisch te reserveren).
  • Rij 21 (stoel 9 t/m 27) en rij 20 (stoel 10 t/m 28) zijn plaatsen met Iets beperkt zicht en daarom rang 2-plaatsen waarbij u 25% korting krijgt. Deze plaatsen worden alleen verkocht indien de 1e rang van de voorstelling uitverkocht is. Stoel 5 en 7 op rij 35 en 37 en stoel 6 en 8 op rij 34 en 36 worden ook verkocht met 25% korting.
  • Rij 34 (stoel 10 t/m 24), rij 35 (stoel 9 t/m 23) en rij 44 (stoel 6 t/m 24) en rij 45 (stoel 5 t/m 23) zijn rang 3-plaatsen waarbij u 50% korting krijgt. Deze plaatsen worden alleen verkocht indien de 1e rang van de voorstelling uitverkocht is.
  • 1e balkon (rij 31 t/m 33)
  • 2e balkon (rij 41 t/m 43)

Online boeken:
Als u op de website stoelen boekt, kunt u zelf uw stoel(en) kiezen. Als u ons systeem de best beschikbare plaatsen voor u laat kiezen, wordt u automatisch vanaf rij 1 ingeboekt. Bij sommige zeer populaire voorstellingen worden de plaatsen aan u toegewezen.
Om geen plaatsen onbezet te laten, kan het zijn dat bijvoorbeeld bij 3 vrije stoelen uw bestelling voor 2 personen niet gehonoreerd wordt. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Zaalplattegrond De Gelderlander Zaal

U kunt hier de plattegrond van De Gelderlander Zaal bekijken.

Toelichting:
De rolstoelplaatsen zijn op rij 8 (alleen telefonisch te reserveren).

Online boeken:
Om geen plaatsen onbezet te laten, kan het zijn dat bijvoorbeeld bij 3 vrije stoelen uw bestelling voor 2 personen niet gehoneerd wordt. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Rabobank De Gelderlander Kab
Reed Business DOC Opleiding & training IG&D SDC Group TJ