Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
U bent hier: Home Informatie Routebeschrijving en parkeren

Routebeschrijving en parkeren

Parkeren

Direct naast de schouwburg bevindt zich de Amphion-Parkeergarage met ruim 400 parkeerplaatsen. U kunt ook parkeren in de Catharinagarage en de parkeergarage boven de MediaMarkt (recht tegenover Amphion). Beide garages zijn op loopafstand.

Uitrijkaart

Bij binnenrijden van de garage krijgt u een ticket. Met dit ticket kunt u voor aanvang van de voorstelling een uitrijkaart kopen voor €3,00. Dit doet u bij de balie tegenover de garderobe in entree. Geeft u duidelijk aan in welke garage u staat geparkeerd.

Navigatie

Stel uw navigatie in op Hofstraat 14, dit is het pand de recht tegenover de ingang van de Amphion-parkeergarage.

Adres

Het adres van Schouwburg Amphion is:
Hofstraat 159, 7001JD Doetinchem

Bereken uw route naar Amphion via Google Maps

Route | vanuit richting Arnhem/Zevenaar (A12)

Neem op de A12 de afslag naar de A18 (Doetinchem/Enschede). Neem op de A18 afslag 3 Doetinchem/Zeddam. Aan het eind van de afrit gaat u rechtsaf (Europaweg). Daarna rijdt u alleen nog maar rechtdoor tot u bij het spoor komt. Na het spoor blijft u aan de rechterkant rijden en gaat bij de verkeerslichten (2x) rechtdoor. Op de brug sorteert u in het midden voor om rechtdoor te gaan. Vervolgens gaat u bij stoplichten weer rechtdoor en houdt u de meest rechter rijbaan aan. Bij de volgende verkeerslichten gaat u in de bocht rechtsaf; u ziet na 100 meter aan uw linkerhand Schouwburg Amphion liggen. De ingang van de Amphion-parkeergarage ligt ernaast.

Route | vanuit richting Varsseveld (A18)

Neem op de A18 afslag 3 Doetinchem/Zeddam. Aan het eind van de afrit gaat u linksaf (Europaweg). Daarna rijdt u alleen nog maar rechtdoor tot u bij het spoor komt. Na het spoor blijft u aan de rechterkant rijden en gaat bij de verkeerslichten (2x) rechtdoor. Op de brug sorteert u in het midden voor om rechtdoor te gaan. Vervolgens gaat u bij stoplichten weer rechtdoor en houdt u de meest rechter rijbaan aan. Bij de volgende verkeerslichten gaat u in de bocht rechtsaf; u ziet na 100 meter aan uw linkerhand Schouwburg Amphion liggen. De ingang van de Amphion-parkeergarage ligt ernaast.

Route | vanuit de richting Hengelo Gld

U rijdt op de N316 richting Doetinchem. Na het plaatsnaambord Doetinchem slaat u op de tweede kruising linksaf; de Haareweg op. U vervolgt de Haareweg tot aan de kruising met de Kennedylaan. Op deze kruising gaat u rechtdoor; u bevindt zich op de Ds. van Dijkweg. Aan het einde van deze weg ziet u aan de rechterhand de ingang van Amphion-parkeergarage.

Openbaar Vervoer vanaf Station Doetinchem

Vanaf centraal station Doetinchem neemt u Buslijn 27 (richting Arnhem), 28 (richting Doetinchem De Huet), 29 (richting Arnhem) of 82 (richting Zutphen). U stapt uit bij halte centrum in Doetinchem. U vervolgt uw weg in Noordwestelijke richting. Steek de Hofstraat/N316 over en aan uw rechterhand vindt u Schouwburg Amphion.

Rabobank De Gelderlander Kab
Reed Business DOC Opleiding & training IG&D SDC Group TJ