Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
U bent hier: Home Informatie Kaarten bestellen

Kaarten bestellen

Kaarten voor onze voorstellingen bestelt u rechtstreeks bij Schouwburg Amphion. Dit kan online, telefonisch of aan de kassa van de schouwburg. Voor de voorverkoop van kaarten voor het nieuwe theaterseizoen zie Voorverkoop.

Online reserveren

U reserveert uw kaarten gemakkelijk via deze website, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. U selecteert de gewenste voorstelling, kiest de beste plaats en rekent veilig af via iDEAL of credit card.

Telefonisch reserveren

Wij zijn op maandag t/m zaterdag tussen 10.00 uur en 14.00 uur bereikbaar op 0314 - 376 000 voor uw telefonische bestelling. Per telefonische bestelling rekenen wij € 3,00.

Reserveren aan de kassa

Reserveert u uw kaarten liever persoonlijk bij ons in de Schouwburg? Dat kan. De kassa is van maandag t/m zaterdag geopend van 10.00 uur tot 14.00 uur.

Wachtlijst

Sommige voorstellingen zijn snel uitverkocht. Om toch nog in aanmerkingen te kunnen komen voor kaarten kunt u uzelf op de wachtlijst plaatsen. Dit regelt u zelf makkelijk online. U dient hiervoor in te loggen op uw account.
Wij kunnen u ook telefonisch op de wachtlijst plaatsen. Belt u ons dan op maandag t/m zaterdag tussen 10.00 uur en 14.00 uur en laat uw adresgegevens, e-mailadres en o6-nummer achter. Als er entreebewijzen terugkomen, nemen wij per mail of telefonisch contact met u op.

Doorverkoop van entreebewijzen

Bij doorverkoop of anonieme aankoop van entreebewijzen behoudt Amphion zich het recht voor om de koper de entree te weigeren, hem om identificatie te vragen die overeen moet komen met de naam op het entreebewijs en retourkaarten niet in ontvangst te nemen.

Beperkt zichtplaatsen met korting

Boekt u onze ‘iets beperkt-zicht' - of ‘beperkt zicht' plaatsen op de zijloge, het 1e of het 2e zijbalkon dan krijgt u 25% tot 50% korting. Realiseert u zich van tevoren goed dat een beperkte prijs ook beperkter zicht is, dat u voorover moet buigen en dat u niet de hele toneelvloer ziet. Dit om klachten te voorkomen!

Voorverkoop

In de voorverkoop kunt u kaarten bestellen voor het nieuwe theaterseizoen. Hoe eerder u boekt, hoe groter de kans op een goede plaats. Reserveren in de voorverkoop kan via het bestelformulier uit onze brochure of online.

Nog eerder boeken?

Word Vriend van Amphion en profiteer van 10 dagen vroegboekvoordeel.

Ziek of verhinderd?

U kunt uw entreebewijzen tot uiterlijk 48 uur vóór aanvang van de voorstelling retourneren in ruil voor een tegoedbon minus € 3,00 (annuleringskosten) per entreebewijs. Harde tickets retourneert u via onze theaterkassa. E-tickets kunt ook ook telefonisch annuleren.

Kaarten kwijt

Bij vermissing van kaarten kunnen wij u duplicaatskaarten verstrekken. Neem contact op met de kassa.

Speciale voorzieningen

Bent u rolstoelgebonden of slecht ter been? Amphion heeft speciale voorzieningen voor u.

Rabobank De Gelderlander Kab
Reed Business DOC Opleiding & training IG&D SDC Group TJ