Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
U bent hier: Home Informatie

Informatie

In Schouwburg Amphion bent u verzekerd van een gezellige avond of middag uit. Het hele theaterseizoen kunt u genieten van een ruim aanbod aan musicals, cabaret, concerten en theatervoorstellingen. Bekijk het hele programma.

Kaarten reserveren

Kaarten reserveert u makkelijk via deze website. Telefonisch bestellen kan ook. Belt u dan tussen maandag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur met onze kassa: 0314 - 376 000. Meer informatie over het bestellen van kaarten.

De voorverkoop voor het seizoen 2017-2018 begint voor Vrienden van Amphion op 19 mei 2017 en voor andere bezoekers op 30 mei om 10:00 uur. Lees hier alles over de voorverkoop.

Evenementen

Bedrijfsuitje, evenement of andere zakelijke bijeenkomst? Schouwburg Amphion is met haar verhuurbare ruimten zeer geschikt voor al uw zakelijke evenementen.
Programmeur, gastheer, regisseur, technicus en cateraar, Schouwburg Amphion staat voor uw klaar.

​Bereikbaarheid

Met haar centrale ligging aan de rand van het centrum en een aangrenzende parkeergarage is Schouwburg Amphion voor iedereen goed bereikbaar. Bekijk alle informatie over parkeren bij Amphion.

Rabobank De Gelderlander Kab
Reed Business DOC Opleiding & training IG&D SDC Group TJ